4.Murat Anaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. SULTAN MURAT CAD. 4. MURAT ANAOKULU BLOK NO 7 İÇ KAPI NO 1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkelerine uygun olarak, çocukların gelişim düzeylerini, ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını dikkate alınarak yaratıcılığı destekleyen, bilimsel düşünme becerilerini geliştiren, sevgi, saygı ve şefkat içinde olan, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, milli manevi değerlerine sahip çıkan, doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılaplarına, devrimlerine bağlı bireyler yetişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Farklı Sosyo-Ekonomik yapıya sahip olan bölgemizde eğitimin önemini vurgulayıp, öğrencilerin; bireysel farklılıklarını göz önüne alarak Okul Öncesi Eğitim Programı doğrultusunda kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecine katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamak ve bunun için gerekli fiziksel koşulları oluşturup çok sayıda çocuğa ulaşmaktır.

Öğretim Şekli :Tekli eğitim

Tekli eğitim